Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 481 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 481 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фиксатори линейни пластмасови

Линейните пластмасови фиксатори се делят според предназначението си на два вида – за вертикална и хоризонтална армировка.

 

Най-често за хоризонтална армировка се използват лентови или линейни фиксатори. Някои ги наричат и непрекъснати фиксатори.

 

Основната цел на линейните пластмасови фиксатори е да увеличат височината на арматурата и бетоновото покритие. Идеята на лентовите фиксатори е да повдигнат арматурата и да останат в самия бетон, като се намалява възможността за бързо ръждясване и охлабване на самата плоча, фундамент или изделие.

 

Фиксаторът има устойчивост на натоварване и добро сцепление в бетона. Линейните фиксатори са с дължина 200 см и различна височина (15, 20, 25, 30, 35, 40, 50 мм). Това са и най-използваните размери в българското строителство.

 

Приспособлението се монтира като отворената част се нарежда надолу и задължително диагонално на положените стоманени пръти.

 

Защо да изберете линеен пластмасов фиксатор от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме линейни пластмасови фиксатори, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.