Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 091 продукта и наличност над 4 302 822 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 091 продукта в наличност.
4 302 822 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фиксатори линейни пластмасови

Фиксаторите имат много разновидности и форми, според предназначението си се разделят за вертикална и хоризонтална армировка. Най-често за хоризонтална армировка се използват лентови или линейни фиксатори. Някои също ги наричат и непрекъснати фиксатори. Тяхната основна цел е да повдигнат арматурата на различна височина и да увеличат бетоновото покритие. Идеята на лентовите фиксатори е да повдигнат арматурата и да останат в самия бетон, като се намалява възможността за бързо ръждясване и охлабване на самата плоча, фундамент или изделие. Фиксаторът има устойчивост на натоварване и добро сцепление в бетона. Линейните фиксатори са с различна височина. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите линейни пластмасови фиксатори на марките EXTE и NIDEX.

 

Линейният пластмасов фиксатор EXTE TF 20 е подходящ за използване преди всичко на сглобяеми бетони, както и за открит бетон. Представлява пръчкообразни пластмасови разделители с точковиден кофраж.

 

Линейният пластмасов фиксатор EXTE ZZ 40 e удобен за транспортиране, съхранение и монтаж. Взаимодействието му с повърхността е доказателство за издръжливост. Оптимално е преминаването на бетона през него за избягване на образуването на кухини.

 

Линейният пластмасов фиксатор EXTE ZZ 50 e удобен за транспортиране, съхранение и монтаж. Взаимодействието му с повърхността е доказателство за издръжливост. Оптимално е преминаването на бетона през него за избягване на образуването на кухини.

 

Линейният пластмасов фиксатор NIDEX LF (15, 20, 25, 30) е предназначен за поддържане на долна армировка в окачени плочи. Осигурява добра устойчивост и има отлични характеристики на сцепление с бетона. Особено подходящ е за употреба върху метална обшивка.

 

Линейният пластмасов фиксатор NIDEX LF (35, 40, 50) е с форма, покриваща всички изисквания за видим бетон. Подходящ е за използване при тавански плочи. Неправилната употреба при полагането може да причини малки пукнатини в по-тънките части на бетона.

 

Кофражно оборудване на достъпни цени ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.