Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.
Подреди по
Резултати

Филтри за защитни маски

Филтрите за защитна маска е качествен продукт, гарантиращ сигурна защита от бактерии, вируси и всякакви патогенни микроорганизми. Предпазват още от прах, изпарения, мъгла, силно токсични частици, радиоактивни субстанции, канцерогенни частици.

 

Комбинираните филтри са с приложение при органични и неорганични газови изпарения, серен диоксид и киселинни газове, амоняк и органични съединения, производни на амоняка. Комбинираният филтър е с байонетно захващане.

 

Защо да изберете филтър за защитна маска от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме филтри за защитни маски, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.