Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 063 931 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 063 931 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фрези за брави

Фрезите за брави са предназначени за дълбаене на гнезда за брави на врати и други обкови с прецизност и добра скорост в работилницата или по време на монтаж. Специалната система за фиксиране на вече окачени врати работи така, че да не наранява покритието им.

 

Скоростно се извършва регулирането по размер и с фрезата могат да бъдат издълбани много гнезда за много кратко време. Фрезите имат упор за настройка според пода на стаята, който разрешава всички брави да се вкопаят на една и съща височина без повторно измерване.

 

За вкопаване на брави на врати с фалц или с припокриване, машината има система за регулиране, която разрешава центриране по време на работна дейност.

 

Защо да изберете фреза за брави от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фрези за брави, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.