Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 063 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 063 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фрези за сглобки

Фрезоването на дървен материал е пипкаво занимание, което често изисква неимоверна прецизност от страна на работещия. Електрическите фрези за дървени сглобки са леки и удобни за пренасяне, а мощните мотори са разработени да поддържат високи обороти дори при усилена експлоатация. Дълбочината на канала също може да бъде прецизно регулирана в зависимост от Вашите нужди. Фрезите за дибли и нут фрезерите са известни още като бисквит машини.

 

Фрези за нутове

 

Фрезите за нутове имат компактен и лек дизайн, осигуряващ отлично управление и маневреност при работа с инструмента. Въртящият се накрайник за прах служи за по-лесно свързване с прахосмукачка. Ръкохватката с гумено покритие елиминира хлъзгането на ръката.

 

Повечето бисквит машини са оборудвани с мощен мотор, система за електронно регулиране на скоростта и електронна система за поддържане на постоянна скорост на фрезоване, независимо от работното натоварване.

 

Фрези за дибли

 

Фрезите за дибли са с уникален при ръчните машини принцип на фрезоване за точна и отлична работа. Имат ограничител с бързо и просто регулиране за постигане на перфектен резултат.

 

Те са идеален вариант за направа на мебели и врати и изработване на конструкции от масивно дърво, както и за външни и вътрешни врати в рамкови конструкции, производство на маси и столове, свързване на широки плотове за маси и други.

 

Защо да изберете фреза за сглобки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме фрези за сглобки, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.