Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 365 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 365 Артикула.
Подреди по
Резултати

Газови лампи

Газовата лампа намира широко приложение в райони, в които липсва електричество или често спира, или за любители на туризма, дългите походи и пътешествия до места без електрическо захранване.

 

Туристическата газова лампа осветява отлично и не зависи от електричеството или от батерии, които се изхабяват при продължителна употреба на отдалечени от цивилизацията места.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете настолни туристически газови лампи, предназначени за флакони газ. Те осветяват отлично околното пространство и са много подходящи за къмпингуване, туризъм и навсякъде, където няма електрически ток. Предпочитани са поради факта, че не работят с батерии, които при продължителна употреба се изхабяват.

 

Защо да изберете газова лампа от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме газови лампи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.