Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 563 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 563 Артикула.

Годишна презентация БАШ МАЙСТОРА 2015

Годишна презентация БАШ МАЙСТОРА 2015

За поредна година, БАШ МАЙСТОРА организира за своите клиенти, станалата вече традиционна презентация на едни от най-търсените търговски марки на пазара.

С всяка изминала година посетителите стават все повече, тъй като при нас може да намерите най-новото в света на инструментите, да ги видите на живо и дори да ги изпробвате как работят. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За най-сръчните гости на презентацията, БАШ МАЙСТОРА организира и забавна игра с награди - три страхотни комплекта на Makita за най-бързите участници.

Регламента на играта и най- добрите резултатите може да видите тук.

 

 

 

 

В традиционната томбола на събитието се раздадоха много подаръци, част от които беше и акумулаторен комплект Makita с Li-Ion батерии.

Честито на късметлиите!

 

 

 

 

Благодарим на всички гости и колеги за участието им в презентацията.

Очаквайте ни скоро с нови и още по интересни мероприятия!

 

Екипът на БАШ МАЙСТОРА

 

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.