Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.

Годишна презентация на магазин Баш Майстора 2013г.

Годишна презентация на магазин Баш Майстора 2013г.

На 24 Април 2013г. фирма Баш Майстора  ЕООД отново организира голяма презентазция на професионални  електроинструменти. Бяха показани  4 световно извсетни марки:

Makita – Japan – Професионални ръчни електро инструменти

 

Dewalt – UK - Професионални ръчни електро инструменти

 

Laserliner – Germany – Оптична и лазерна техника

 

TKK – Slovenia – строителна химия

 

На презентацията присъстваха повече от 50 представители на реномирани строителни фирми познати на варненския пазар.

 

 

Бяха раздадени  подаръци на всички участници и беше организирана томбола, на която отново подарихме специален Литиево Йонен Винтоверт на Макита, който спечели един от редовните ни клиенти.

 

 

Тази тенденция ще бъде запазена и за напред за да можем да държим нашите клиенти винаги запознати и в течение с новите технологии.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.