Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.

HiKOKI е името, което вече носи реномираната японска марка HITACHI

През 2018 година, компанията отбеляза своята 70-та годишнина.
HiKOKI е името, което вече носи реномираната японска марка HITACHI

HiKOKI е името, което вече носи реномираната японска марка HITACHI

 

 

Като глобален лидер в индустрията за производство на професионални инструменти и машини, позиционираната в Япония HiKOKI Power Tools, (до скоро известна като Hitachi Koki), е в челото на иновациите и дизайна на техника и високите технологии от 1948 г.
 
През 2018 година, компанията отбеляза своята 70-та годишнина.
 

Hikoki гайковерт

 
 
HikokiHitachi Koki обърна нова страница от своето развитие през октомври 2018 г., когато бранда Hitachi се преименува на HiKOKI. Произнасяно "ХАЙКОКИ" HiKOKI произхожда от английската дума "high" (високо) и японския термин "koki", което означава "индустриални машини".
 
Като последствие от преименуването на японското седалище на компанията, подразделението й извършващо продажби и поддръжка, бе преименувано на HiKOKI Power Tools.
 

За HiKOKI Power Tools:

 
Винтоверти hikokiМрежата на компанията за извършване на продажби с със силно присъствие във всички водещи точки на Света. Тази мрежа е развивана в продължение на дълги години с помощта на експерти, провели хиляди срещи лице в лице с бизнеса и индустрията.
 
- "Ние държим нашите методи на работа да се придържат към заздравяване на връзката ни с клиентите и разширяване на репутацията ни, че доставяме иновативни продукти, особено в областта на акумулаторните инструменти и серията с безчеткови мотори. Вече носим името HiKOKI и сме в изгодна позиция да разширим обхвата на бранда и да повишим доверието към нас и нашите продукти, които сме разработвали под марката Hitachi. Като HiKOKI възнамеряваме да подсилим основните насоки, върху които работим и така ядрото на нашия бизнес да стане още по-близък до професионалните потребители, като предоставим мощни инструменти, които да направят работата на професионалистите още по-лека", казва един от директорите на компанията.
 
Внедряването на най-високи и модерни технологии в своето производство и изделия, HiKOKI създава висок клас, надеждни и иновативни продукти през цялата своя 70 годишна история.
 

Hikoki ъглошлайф

Компанията смята, че както активното развитие в областта на технологиите, човек е нужно да се развива активно и в сферата на спорта. Затова провежда политика за подпомагане на много спортни отбори по света, като вече много футболни клубове са разположили логото на марката върху своите екипи и стадиони. Благодарение на това, както и активната реклама в спортни медии, голям брой футболни и спортни фенове са също и верни почитатели на реномираната марка.

 

 

 

✅ В магазини Баш Майстора ще намерите разнообразие от машини и инструменти с марката HiKOKI!
✅ Сервиз Баш Майстора е оторизиран за ремонт на машини с марката HiKOKI.
✅ Гаранция за качество!

 

Разгледайте всички продукти HiKOKI:

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.