Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 958 249 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 958 249 Артикула.
Подреди по
Резултати

Холендрови гайки

Холендровата гайка е специален вид гайка, използвана за закрепване на компоненти. Има иновативен дизайн, който позволява да се предотврати отслабване или разхлабване на връзката при вибрации или други външни сили.

 

Холендровите гайки са изработени от метал, а повърхността им е хромирана. Тези продукти са подходящи за райони, където е нужно свързване чрез външна резба при различни видове смесители.

 

Муфата с холендрова гайка вътрешна резба е произведена от стомана с антикорозионно покритие. Подходяща е за байонетна връзка, за въздух.

 

Нипелът с фрезована холендрова гайка се използва за байонетна връзка, за въздух. Изработен е от стомана с антикорозионно покритие.

 

Защо да изберете холендрова гайка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме холендрови гайки, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.