Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 566 Артикула.

HONDA EU32IG - Най-мощният генератор в своя клас за разнообразни мобилни приложения в частния и професионалния сектор

Революция при генераторите за стабилна и висококачествена енергия
HONDA EU32IG - Най-мощният генератор в своя клас за разнообразни мобилни приложения в частния и професионалния сектор

Генератор HONDA EU32IG

 

 

С мощност от 3,2 kW, монофазният мобилен електрогенератор HONDA EU32IG е с идеалния размер за различни области на употреба – осигуряване на електричество при противопожарни и спасителни операции, при контрол на бедствия, за аварийно захранване, в мобилна търговия и спешни услуги, на строителни обекти, кетъринг услуги и организиране на събития, за мобилно захранване на устройства за готвене, за управление на климатични системи, в градината и други.

 

Предимства на генератора HONDAEU32IG

 

  • четиритактов двигател с електронно впръскване на гориво, ламбда контрол и електрическа дроселна клапа
  • компактен монококов корпус с намалено тегло
  • ергономични дръжки отгоре и отдолу
  • удароустойчиви и заоблени ъгли на машината
  • управлява се и наблюдава дистанционно чрез Bluetooth с помощта на специално разработено приложение за смартфон, което проверява състоянието на генератора, следи оставащото количество гориво и времето за работа
  •  

 

 

За да осигури възможно най-високата изходна мощност, HONDA за първи път инсталира неодимови магнити в генератора EU32IG. Тези магнити имат огромна магнитна сила и спомагат за поддържането на ниска консумация на гориво по време на продължителна работа. В комбинация с икономичното еко превключване този генератор с резервоар за пълнене от 4,7 литра постига впечатляващо дълго време на работа от 3,30 часа при пълно натоварване и 8,6 часа при еко режим (1/4 натоварване).

 

В момента няма друг инверторен електрогенератор в света, който да доставя толкова много мощност с толкова малки размери и толкова ниско тегло.

 

За лесно и безопасно транспортиране генераторът има ергономична дръжка отгоре и две вдлъбнати дръжки отдолу на уреда. Дръжката в горната част е оразмерена така, че устройството да може да се носи от двама души благодарение на удароустойчивите заоблени ъгли.

 

В магазини „Баш Майстора“ можете да намерите голямо разнообразие от монофазни и трифазни генератори на водещи марки.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.