Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 788 819 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 788 819 Артикула.

Инструменти за капли, нипели и спици

Нипелите за велосипедни спици закрепват единичната спица в шината. Те направляват това колко е „пристегната“ спицата, тъй като във вътрешната си част имат резба, на която се завинтва спицата, която от своя страна трябва да има пасващия размер.

 

Инструментите за нипели, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са на марката UNIOR. В подкатегорията ще намерите инструменти за поставяне на нипели, ключове за нипели, отвертки за монтаж на квадратни нипели и отвертки за класически нипели.

 

Спицата е радиално разположен механичен елемент във велосипед, което свързва главината му с кръглата конструкция на колелото. В онлайн магазина на „Баш Майстора“, както и в търговските ни обекти ще намерите инструменти за спици -  ключове, отвертки за нипели на спици, линии за спици, инструменти за измерване обтягането на спиците.

 

В подкатегорията „Други инструменти за капли“ ще откриете приставки за захващане на велосипедна ос, универсален комплект инструменти за капли и инструменти за премахване на крайните капачки на главината.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.