Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 971 519 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 971 519 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за клапани

Инструментите за клапани са изработени от инструментална стомана, изцяло закалени. Скобите за пружини на клапаните на мотоциклет се използват за монтаж и демонтаж на клапанни пружини и се характеризират с устройство, което се самозаключва, както и с бързоподвижни стеги.

 

Видове инструменти за клапани

 

Втулките за пружините на клапани са изработени от специална инструментална стомана, изцяло закалени. Използват се масово за мотори и коли.

 

Комплектите за смяна на гумичките на клапани на мотори позволяват премахване на щифта от клапана и смяна на гумичките без разглобяване на цилиндъра на главата. В комплекта ще намерите приспособления за монтаж, премахване и поставяне на щифтове с различни размери.

 

Скобата за пружини на клапаните на мотоциклет се ползва за монтаж и демонтаж на клапанни пружини и се отличава с механизъм, който се заключва сам. Подходящи са за различни видове двигатели заради широкия обхват на настройка.

 

Защо да изберете инструмент за клапани от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за клапани, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.