Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 570 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 570 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за колянов вал

Защитните капачки за колянов вал се завиват към коляновия вал на двигателя и го предпазват, когато магнета се демонтира. Ползват се при по-малки гайки за осигуряване на магнета към коляновия вал. Важно е да се ползват защитни капачки за двигатели, където системата за смазване на крайните лагери минава през центъра на коляновия вал.

 

Защитните капачки за коляновия вал осигуряват защита на задвижващия вал по време на демонтажа на маховика. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите инструменти за колянов вал на марката UNIOR.

 

Защо да изберете инструмент за колянов вал от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за колянов вал, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.