Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за курбели

Курбелите са основна и важна част от средното движение на велосипеда. Състоят се от два лоста и зъбни колела (наречени още венци или плочи). Чрез тях с помощта на веригата се задвижва задното колело. Важно е дължината на курбела да е съобразена с Вашия ръст.

 

Инструменти за курбели

 

Ключът за демонтаж на курбелите служи за демонтиране на зъбни колела и гайки. Висококачествената стомана и малкият размер позволяват работа в труднодостъпни места.

 

Ключът за демонтаж на курбелите осигурява оптимална ефективност и е подходящ както за професионалисти, така и за домашни потребители.

 

Ключът за курбел може да се ползва също и за закрепване на гайките на ротора на дисковата спирачка.

 

Ключът за спирачна халка на курбел се ползва за монтиране и демонтаж на долни скоби без да се изплъзва и причинява повреди. Допълнителна черта е възможността да разхлабва пластмасовия щифт на долната скоба.

 

Конусовидният ключ за демонтиране на курбелите се използва за демонтиране на курбели с развалена вътрешна резба, когато това не може да бъде реализирано с обикновените ключове. Изработен е от специална инструментална стомана.

 

Ключът с дръжка за демонтаж на курбелите е оптимално ефикасен и е подходящ както за професионалисти, така и за любители. Здравата дръжка осигурява бърза и удобна работа.

 

Тресчотката за болтовете на курбелите на средното движение се използва за затягане и разхлабване на гайки. Особено полезна е за монтаж и демонтаж на главини. Специални щифтове предпазват от изпадане вложките.

 

Тресчотката с вложка и шестограм за курбелите е изработена от специална инструментална стомана. Има ергономична двукомпонентна дръжка.

 

Защо да изберете инструмент за курбели от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за курбели, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.