Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 655 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 655 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за направа на отвори в тръби

Инструментите за направа на отвори в тръби служат за създаване на Т-изходи за безфитингова инсталация на тръби. Служат за пробиване и разширяване на отвори в медни тръби.

 

В сравнение с аналоговите тръби, медните имат много повече предимства – не реагират на големи разлики в температурата на налягането. Медната тръба е лесна за обработка и е с високо качество.

 

По-удобно и икономично е използването на инструменти за отвори и разширяването им. Електрическите машини за правене на отвори в медни тръби се използват за пробиване на Т-образни отвори за безфитингов монтаж.

 

В магазини „Баш Майстора“ предлагаме комплекти за отвори в медни тръби, като те съдържат пробивна глава, маркиращи клещи, смазочен материал, изтеглящи инструменти.

 

Защо да изберете инструмент за направа на отвори в тръби от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за направа на отвори в тръби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.