Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 566 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за рамка

Инструментите за рамка на велосипед, които се предлагат в онлайн магазин „Баш Майстора“, включват съоръжения за демонтиране на чашки в различни размери, метчици за рамки и райбери за чело на кормилната рамка.

 

Видове инструменти за рамка

 

Инструментът за демонтаж на чашки се използва за лесно демонтиране на чашки с различни размери. Изработен е от специална инструментална стомана.

 

Метчикът за рамка е предназначен за стъргане на ръжда или за възобновяване на повредени резби. Има покритие, предпазващо от евентуални външни повреди.

 

С райбера за челото на кормилна рамка можете да премахнете излишъка от боя или да поправите повредена тръба. Комплектът съдържа магнитни държачи, държач за фреза за главната тръба, конусен водач, фреза, притискателна пружина и гайка.

 

Защо да изберете инструмент за рамка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за рамка на велосипед, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.