Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 078 продукта и наличност над 4 308 699 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 078 продукта в наличност.
4 308 699 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за рязане и разширяване на тръби

Медните тръби имат голямо предимство пред аналоговите тръби – те не реагират проблемно на огромни разлики в температурата и налягането. Обработката на медните тръби е удобно, качествено, просто и икономично с инструменти за отвори и разширяването им. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите инструменти за рязане и разширяване на ауспухови и медни тръби на марките FORCE, ROTHENBERGER и UNIOR.

 

Инструментът за разширяване на тръби + тръборез ROTHENBERGER ROTRAC 28 PLUS са в комплект, който включва и адаптер за тресчотка. Автоматичното спиране на дълбочината означава перфектно позициониране на тръбата по отношение на конуса. Това Ви помага да направите сигурни фитинги, които отговарят на съответните стандарти.

 

Инструментът за разширяване на ауспухови тръби FORCE е подходящ за размери от 29 мм (1 1/8‘‘) до 44 мм (1 3/4‘‘). Изработен е от висококачествена стомана.

 

Инструментът за разширяване на медни тръби ROTHENBERGER 4-16 мм е с фиксиран конус със специална форма и притискащ механизъм (тип бленда). Самоцентриращото притискане на тръбата осигурява прецизно и контролирано развалцоване без образуване на пукнатини.

 

Инструментът за разширяване на медни тръби UNIOR 4.75-14 мм е с кован корпус от инструментална стомана, боядисан. Главата и челюстите за захват на тръбите са изработени от специална инструментална стомана, допълнително закалени.

 

Инструментите за рязане и разширяване на медни тръби FORCE са в комплект, включващ адаптори 3/16‘‘, 1/4‘‘, 5/16‘‘, 3/8‘‘, 7/16‘‘, 1/2‘‘, 5/8‘‘, тръборез за тръби с диаметър от 3 мм до 32 мм, стяга с рамо и инструмент за разширяване на тръби.

 

Инструментите за рязане и разширяване на медни тръби FORCE са в комплект, съдържащ различни по размер адаптори, тръборез за тръби с диаметър от 3 мм до 32 мм, стяга с рамо, инструмент за разширяване на тръби.

 

Инструментите за рязане и разширяване на медни тръби UNIOR са в комплект, включващ тръборез за тръби с диаметър от 3 мм до 32 мм, инструмент за формиране на фаски на тръби с диаметър от 4 мм до 36 мм и инструмент за разширяване на тръби с диаметър 4.75 мм до 14 мм.

 

Магазини „Баш Майстора“ предлагат многообразие от общи ръчни инструменти, така и специализирани инструменти за автомобили и велосипеди.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.