Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за рязане и разширяване на тръби

Инструментите за рязане и разширяване на тръби обикновено са в комплекти, включващи адаптори, тръборези за тръби, стяги с рамо и други. Автоматичното спиране на дълбочината означава перфектно позициониране на тръбата по отношение на конуса. Това помага да се направят сигурни фитинги, които отговарят на съответните стандарти.

 

Медните тръби имат голямо предимство пред аналоговите – те не реагират проблемно на огромни разлики в температурата и налягането. Обработката на медните тръби е удобно, качествено, просто и икономично с инструменти за отвори и разширяването им.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите инструменти за рязане и разширяване на тръби на марките FORCE, ROTHENBERGER и UNIOR.

 

Защо да изберете инструмент за рязане и разширяване на тръби от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за рязане и разширяване на тръби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Всяко предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.