Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 648 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 648 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за съединител

Инструментът за центроване на съединител е приложим за повечето автомобили с еднодисков съединител. Той е универсално устройство за центровка, което ви разрешава да центрирате почти всички видове съединители на стандартните леки автомобили. След отстраняването на инструмента двете части на съединителя са правилно свързани и центрирани.

 

Комплектът за съединители, който предлагаме в магазини „Баш Майстора“, позволява бърз и лесен монтаж и демонтаж на саморегулиращи се съединители SAC. Правилното монтиране на съединителя е почти невъзможно без този инструмент, тъй като лесно може да се повреди по време на работа. Такъв съединител не може да се разхлаби или превърти. Инструментът пази от повреда съединителя по време на монтиране и демонтиране и възпрепятства завъртането на регулиращия пръстен в рамките на опорната плоча.

 

Защо да изберете инструмент за съединител от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за съединители, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.