Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 088 558 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 088 558 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за спирачна система

Инструментите за демонтаж на спирачни задни пружини се прилагат при почти всички барабанни спирачки. Имат универсално приложение за отстраняване на спирачни задни пружини. Дават възможност за работа под широк ъгъл.

 

Инструментите за свиване на спирачни бутала намират широко приложение при повечето автомобили. Изработени са от инструментална стомана. Адапторите правят инструмента приложим за свиване на почти всички видове спирачни бутала при смяна на накладки. За да използвате инструмента трябва да демонтирате спирачния апарат и да поставите инструмента между единия край на апарата и буталото.

 

С равномерно въртене се притиска спирачното бутало, като по този начин го прибирате навътре и правите достатъчно място за смяна на накладката.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите инструменти за спирачна система на марките UNIOR и FORCE.

 

Защо да изберете инструмент за спирачна система от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за спирачна система, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.