Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 676 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 676 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за венец касети и зъбни колела

Инструментите за демонтаж на венец са изработени от закалена инструментална стомана. Предназначени са за всички видове зъбни колела, както и за касетен тип. Работят ефективно и прецизно без изплъзване и без щети на зъбните колела.

 

Инструментът за подравняване предното зъбно колело се използва за поправка на малки деформации на предното зъбно колело. Тесният отвор е предназначен за подравняване на зъбците, а по-широкият – за изправяне на държача на зъбното колело.

 

С инструмента за смяна на венци на главини на резба може да се хване напълно здраво зъбния венец от двете страни, за да завъртите шпиндела и да фиксирате здраво. Шпинделът и страничните втулки на инструмента създават здрав захват.

 

Ключовете за гайки се използват за отвиване и затягане на гайките на предното зъбно колело. Притягането започва с по-широката част на ключа, а крайното затягане на гайката се извършва с обратната му по-тясна страна.

 

Комбинираният ключ за венец касета и спици e изработен от специална закалена инструментална стомана. За да подмените повредени нипели от дясната страна на задното колело, първо трябва да разхлабите гайките.

 

Защо да изберете инструмент за венец касети и зъбни колела от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за венец касети и зъбни колела, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.