Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за вилка

В подкатегорията „Инструменти за вилка“ на магазини „Баш Майстора“ ще намерите водачи за рязане, измервателни устройства за водачи на рязане, инструменти за центриране на задната вилка, ключове за регулиране на луфта на вилката, преси за набиване на чашки на кормилната вилка и други.

 

Видове инструменти за вилка

 

Водачът за рязане позволява прецизно нарязване на кормилната тръба. Когато тръбата на новата вилка е по-дълга, отколкото е нужно, трябва да се съкрати до нужната дължина. Корпусът e изработен компактно и прецизно и не оставя резки върху кормилната тръба.

 

Измервателното устройство за водач за рязане се слага на водача за рязане и осигурява бързо и точно определяне на дължината на кормилната тръба след рязане. Инструментът за центроване на задната вилка се ползва за регулация на задната вилка, за да се постигне паралелност. Изработен е от инструментална закалена стомана.

 

Ключът за регулиране на луфта на вилката се използва заедно с едностранния ключ. Подходящ е за монтаж и демонтаж на гайки от кормила. Специфичния дизайн на ключа улеснява работата в труднодостъпни места.

 

Пресата за набиване на чашки на кормилната вилка осигурява безопасна работа без щети. Акуратно подравнява и притиска чашки с различни размери.

 

Защо да изберете инструмент за вилка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за вилка, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.