Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 089 039 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 089 039 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за демонтаж на уплътнители на клапани

Клещите за демонтиране на уплътнители на клапани са важен инструмент в индустрията и ремонтните дейности. Този специализиран инструмент позволява ефективното и безопасно премахване на уплътнения и уплътнителни пръстени от клапани и други съединителни елементи.

 

Тези клещи са от съществено значение във автомобилната индустрия, където съгласуваността и надеждността на клапаните са от съществено значение за работоспособността и безопасността на системите.

Особености на клещите за демонтаж на уплътнители на клапани

Клещите за демонтиране на уплътнителите на клапани предоставят достъп до уплътнителния пръстен. Тези инструменти разполагат с заоблени и назъбени челюсти за по-добро захващане и лесна работа, което улеснява бързото отстраняване на маслените уплътнителни пръстени. Клещите са изработени от термично обработена стомана и имат удобни дръжки.

 

С клещите за демонтиране на уплътнения на клапани работниците могат бързо и ефективно да извършват поддръжка, ремонти и подмяна на уплътненията, осигурявайки надеждни и здравословни работни условия. Техният дизайн и функционалност ги правят незаменим инструмент за инженерите и техниците, отговарящи за поддържането на системи с клапани и съединители.

 

Защо да изберете клещи за демонтаж на уплътнители на клапани от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи за демонтиране на уплътнители на клапани, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.