Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 265 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за кабели на свещи

Клещите за кабели на свещи са изработени от ванадиева електростомана или специална инструментална стомана. Те се използват за безопасно и бързо изваждане кабелите на свещите, без да ги нараняват. Допълнителната функция е възможността за стягане на кабелните връзки. В магазини „Баш Майстора“ може да откриете клещи за кабели на свещи на марките FORCE, KNIPEX, TOPMASTER и UNIOR.

 

Клещите за кабели на свещи FORCE 200 мм служат за безопасното отстраняване на кабелите на свещите, като предпазват от нараняване на кабела. Еднокомпонентните дръжки и челюсти са покрити със здрава пластмаса, която осигурява сигурен захват.

 

Клещите за кабели на свещи FORCE 280 мм са изработени от първокачествена хром-ванадиева (CrV) стомана.

 

Клещите за кабели на свещи KNIPEX 200 мм са изработени от ванадиева електростомана, изковани, закалени в масло. Клещите се използват за безопасно и бързо изваждане на свещите, без да ги нараняват. Допълнителна функция е възможността за стягане на кабелните връзки.

 

Клещите за кабели на свещи TOPMASTER 250 мм са изработени от първокачествена хром-ванадиева (CrV) стомана.

 

Клещите за кабели на свещи UNIOR 200 мм са изработени от специална инструментална стомана и имат ергономични двукомпонентни дръжки. Допълнителна функция е възможността за стягане на кабелните връзки.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от специализирани инструменти за автомобили.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.