Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 093 продукта и наличност над 4 302 822 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 093 продукта в наличност.
4 302 822 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за кабелни обувки и оголване на кабел

Клещите за заголване на кабели и за кабелни обувки FORCE 0.5-6.0 мм2 служат за рязане и оголване на едножилни и многожилни медни и алуминиеви проводници, за кримпване на изолирани и неизолирани клеми, за кримпване на кабели за подаване на ток.

 

Клещите за заголване на кабели и за кабелни обувки STANLEY 0.5-6.0 кв.мм/200 мм служат за рязане и оголване на едножилни и многожилни медни и алуминиеви проводници, за кримпване на изолирани и неизолирани клеми, за кримпване на кабели за подаване на ток. Имат вградени пружини в дръжките.

 

Клещите за заголване на кабели и за кабелни обувки UNIOR grip 0.5-6.0 мм2 са фосфатирани в съответствие със стандарт ISO 9717. Имат ергономични двукомпонентни дръжки. Специално проектираните челюсти стягат и задържат здраво по време на процеса на работа.

 

Клещите за кабелни обувки FORCE 0.5-6.0 мм2 са прецизно калибрирани, с оптимално предаване на силата, дължащо се на лостовия механизъм за намаляване на умората по време на работа.

 

Клещите за кабелни обувки FORCE 0.5-6.0 мм2 са фабрично настроени и прецизно калибрирани. С оптимално предаване на силата, дължащо се на лостовия механизъм за намаляване на умората по време на работа.

 

Клещите за кабелни обувки KNIPEX 0.08-10 мм2 са самонастройващи се спрямо размера на контактната втулка. Изработени са от хром-ванадиева стомана, маслено закалена, фабрично настроени и прецизно калибрирани. Големият комфорт по време на работа се дължи на формата на дръжките и ниското тегло на инструмента.

 

Клещите за кабелни обувки KNIPEX (0.5-2.5 мм2, 0.5-6.0 мм2, 0.5-6.0 мм2) са изработени от специален клас стомана с голяма якост. Служат за рязане на кабели, оголване и кримпване на изолирани и неизолирани клеми и контактни съединения. Болтовото съединение е за по-голяма стабилност и гладко движение.

 

Клещите за кабелни обувки KNIPEX PreciForce (0.5-6.00 мм2, 0.5-6.00 мм2) са изработени от хром-ванадиева специална стомана, маслено закалена. Кримпването е висококачествено с помощта на прецизната щанца и вградения заключващ механизъм.

 

Клещите за кабелни обувки UNIOR (0.25-16 мм2, 0.5-2.5 мм2) са изработени от специална инструментална стомана, ковани, изцяло закалени. Фосфатирани са в съответствие със стандарт DIN 12476. Влизат в употреба за неизолирани кабелни обувки и за кримпване на неизолирани накрайници.

 

Клещите за кабелни обувки UNIOR 0.5-6.0 мм2 са със закалени челюсти от специална инструментална стомана. Лостовият механизъм дава възможност за силен натиск с минимално усилие. Употребяват се за изолирани накрайници от 0.5-6.0 мм2 и за кримпване на изолирани накрайници.

 

Клещите за кабелни обувки UNIOR 1.5-6.00 мм2 са изцяло закалени и фосфатирани по стандарт ISO 9717. Употребяват за неизолирани кабелни накрайници, за заголване на кабели, за рязане на медни и месингови винтове.

 

Клещите за кабелни обувки UNIOR 1.5-6.00 мм2 влизат в употреба за изолирани и неизолирани кабелни накрайници, за заголване на кабели, за рязане на медни и месингови винтове.

 

Клещите за кабелни обувки UNIOR 1.5-6.00 мм2 се употребяват за изолирани и неизолирани кабелни накрайници, за заголване на кабели и рязане на медни и месингови винтове.

 

Клещите чираци за кабелни обувки UNIOR 0.5-10 мм2 имат стоманени челюсти, закалени и фосфатирани. Лостовият механизъм дава възможност за силен натиск с минимално усилие. Употребяват се за неизолирани кабелни накрайници, рязане и заголване на кабели.

 

Клещите чираци за кабелни обувки UNIOR 0.5-6.00 мм2 се използват за изолирани кабелни накрайници, рязане и заголване на кабели. Лостовият механизъм дава възможност за силен натиск с минимално усилие.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите инструменти за направа на отвори в тръби, калибратори за тръби, ръчни огъвачи за тръби и много други ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.