Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 085 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 085 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за кабелни обувки и оголване на кабел

Клещите за кабелни обувки и заголване на кабели служат за рязане и оголване на едножилни и многожилни медни и алуминиеви проводници, за кримпване на изолирани и неизолирани клеми, за кримпване на кабели за подаване на ток.

 

Клещите имат ергономични двукомпонентни дръжки, които имат вградени пружини. Специално проектираните челюсти се стягат и задържат здраво по време на процеса на работа. Големият комфорт по време на работа се дължи на формата на дръжките и ниското тегло на инструмента.

 

Клещите чираци за кабелни обувки се използват за изолирани или неизолирани кабелни накрайници, рязане и заголване на кабели. Имат стоманени челюсти, закалени и фосфатирани. Лостовият механизъм дава възможност за силен натиск с минимално усилие.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите клещи за кабелни обувки и оголване на кабел на марките FORCE, KNIPEX, STANLEY, TOPMASTER и UNIOR.

 

Защо да изберете клещи за кабелни обувки и оголване на кабел от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи за кабелни обувки и оголване на кабел, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Всяко предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.