Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 846 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 846 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за премахване на гума от тръба

Клещите за премахване на гума от тръба са специализирани инструменти, предназначени за премахване и сваляне на гумената изолация от горивни и вакуумни маркучи. Използват се най-широко в автомобилната индустрия, както и в други сфери. Процесът позволява на техниците и механиците да освободят маркучите от гумени или силиконови обвивки за ремонт или замяна.

 

Клещите за премахване на гума от тръба обикновено са с нестандартна конструкция. Върховете на клещите са заоблени и позволяват на потребителя да свали гумената изолация или обвивката от маркуча. Изработват се от здрави и устойчиви материали. Предлагат се в различни дължини, за да отговарят на всеобхватни нужди.

 

Клещите за премахване на гумена изолация от тръби са полезен инструмент в автомобилната индустрия, където е необходимо премахването на износени или повредени гумени обвивки, преди да се извърши ремонт или подмяна на маркучите. Тези инструменти улесняват работата и подобряват ефективността на процеса на обслужване.

 

Защо да изберете клещи за премахване на гума от тръба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи за премахване на гума от тръба, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.