Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за рязане на ауспухови тръби

Клещи за рязане на ауспухови тръби или още наричани тръборези за ауспухови тръби са незаменим помощник на почти всеки автомонтьор при рязане и по време на ремонт на ауспухови системи. Те са практични и лесни за работа, направени са дълга режеща верига от въглеродна стомана и са снабдени с дръжка от стоманена ламарина. Капацитетът на рязане в повечето случай е 25 - 85 мм.

Устройство и предназначение:

Тръборез за ауспухови тръби също така може да се използва и за рязане на медни тръби, пластмасови тръби и други видове тръби с диаметър 25 - 85 мм. Това е сигурен и лесен за употреба инструмент поради простото си устройство, което в повечето случаи включва удължена режеща верига, режещи ножове, удобна дръжка с пластично покритие за увеличаване силата на захвата и заключващ механизъм.

Посетете онлайн магазин Баш Майстора и закупете висококачествени клещи за рязане на ауспухови тръби на добра цена!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.