Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за рязане на плочки и гранитогрес

Клещите за фаянс и гранитогрес са инструменти, които имат различно предназначение. Някои от тях са предназначени само за изравняване на плочки, други – за отчупване, а трети – за рязане на фаянсови плочки.

 

Срещат се и комбинирани модели – клещи за рязане и отчупване на плочки. Всички модели са изработени от закалена стомана и са изключително здрави, издръжливи и с дълъг експлоатационен живот.

 

Фаянсът от своя страна е твърд, но същевременно крехък материал, който изисква необходими инструменти за полагането му.

 

Клещите за гранитогрес се характеризират с изключителна прецизност на рязането и безпроблемно управление на довършителните операции върху деликатни материали като мозайка или стъклени плочки.

 

Клещите за фаянс са ефективни за всички видове керамични плочки, гранитогрес и порцелан. Идеални са за рязане на малки ленти от цели плочки и за довършителни работи.

 

Защо да изберете клещи за рязане на плочки и гранитогрес от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи за рязане на плочки и гранитогрес, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Всяко предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.