Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за сегменти

Клещите за сегменти са известни още като клещи за захващане на сегменти. Това са инструменти, използвани в различни приложения, основно при монтаж, демонтаж и поддържане на сегменти. Използват се за стабилно и сигурно захващане на сегментите, което позволява удобно и безопасно извършване на задачите.

 

Клещите за сегменти имат оребрени ръкохватки, нестандартни челюсти, имат изгладен прикрепващ край за предпазване от деформиране при поставяне. Изработени са от здрава и устойчива на корозия стомана за гарантиран дълъг живот.

 

Клещите за сегменти са полезни инструменти в различни области като строителство, автомобилна индустрия, водоснабдяване и други. Те предоставят здраво и сигурно захващане на сегментирани обекти, което улеснява изпълнението на разнообразни задачи.

 

Защо да изберете клещи за сегменти от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи за сегменти, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.