Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за спирачна система

Клещите за спирачни пружини влизат в приложение, когато се закача или откача спирачното жило. Изработени са от инструментална стомана и имат двукомпонентни ръкохватки.

 

С тях се подобрява работната дейност при монтиране и демонтиране на накладките на спирачната система, като запират пружината. Ползват се при много от моторните превозни средства. Клещите за спирачни пружини имат закалени и фосфатирани глави.

 

Клещите за ръчна спирачка, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са произведени от инструментална стомана. Могат да влязат в употреба, когато трябва да се закача или откача спирачното жило. Имат ергономични двукомпонентни дръжки.

 

Защо да изберете клещи за спирачна система от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи за спирачни пружини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.