Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 649 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 649 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за сваляне на горивни конектори

Клещите за сваляне на горивни конектори са специализирани инструменти, които се използват в автомобилната индустрия за лесната и безопасната работа с горивни конектори. Тези клещи са създадени, за да се предотврати увреждане на горивни системи и да се осигури здраво и сигурно свързване на горивните компоненти.

 

Клещите са разработени така, че да осигуряват стабилно и сигурно захващане на конектора, предотвратявайки повреди. Изработени са от висококачествена стомана, а дръжките са еднокомпонентни. Предлагат се и в различни размери.

 

Клещите за сваляне на горивни конектори са неотменен инструмент за професионални автомобилни техници и механици, които се занимават с горивната система на автомобила. Те предоставят прецизност и сигурност при работата с горивни конектори и помагат да се избегнат течове и потенциални опасности.

 

Защо да изберете клещи за сваляне на горивни конектори от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи за сваляне на горивни конектори, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.