Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 721 продукта и наличност над 4 105 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 721 продукта в наличност.
4 105 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за вадене на маншони

Клещите за вадене на маншони са инструменти, предназначени за изваждане на метални или пластмасови маншони от тръби, валове и други обекти. Тези маншони могат да бъдат трудни за изваждане по друг начин, затова специализираните клещи са често необходими.

 

Тези клещи са изработени от здрава стомана и обикновено имат специално проектирани челюсти, които осигуряват по-добър захват на маншона.

Отличителни белези на клещите за вадене на маншони

Клещите за вадене на маншони са регулируеми, което позволява на потребителите да променят разстоянието между челюстите, съобразявайки го с размера и формата на маншона. Инструментите изискват определено усилие при употреба.

 

Използването на клещите за вадене на маншони изисква внимателно и безопасно отношение. Потребителите трябва да бъдат внимателни, за да не повредят маншона или околните материали.

 

Защо да изберете клещи за вадене на маншони от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи за вадене на маншони, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

 Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.