Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 170 продукта и наличност над 4 126 949 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 170 продукта в наличност.
4 126 949 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за вложки на клапани

Клещите за вложки на клапани имат екстра дълги челюсти за достъп до труднодостъпни места. Назъбените челюсти осигуряват по-здрав захват. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите клещи за вложки на клапани на марките TOPMASTER и FORCE.

 

Клещите за вложки на клапани FORCE 255 мм са с дълги челюсти за достъп до труднодостъпни места. Назъбените челюсти осигуряват по-здрав захват.

 

Клещите за вложки на клапани FORCE 280 мм са с екстра дълги челюсти за достъп до труднодостъпни места. Назъбените челюсти осигуряват по-здрав захват.

 

Клещите за вложки на клапани TOPMASTER 250 мм притежават дълги челюсти за по-труднодостъпни места. Предназначени са за лесно и бързо отстраняване на гумичките на клапаните в ограничено пространство.

 

Разнообразие от клещи за автомобили ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.