Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 655 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 655 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ключ за капак на резервоар

Ключът за капак на резервоар е въоръжен с три захващащи челюсти, които здраво затягат капака на резервоара за гориво. Материалът на захващащите челюсти е изработен от въглеродна инструментална стомана за отвиване на гайката на сондата на горивния резервоар.

 

Тъй като достъпът до резервоара обикновено не е лесен, ключът за капак на резервоар е специално проектиран за работа в малки пространства и недостъпни места. Използва се с вложка размер 22 мм.

 

В магазини “Баш Майстора” ще намерите ключове за капак на резервоар на марката UNIOR.

 

Защо да изберете ключ за капак на резервоар от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ключове за капак на резервоар, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.