Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ключове и вложки за ремонт на окачване

Плоските вложки се използват за окачване на вилката, където гайката има много нисък профил. Изработени са от хром-ванадиева стомана, полирани, изцяло закалени. Хромирани са в съответствие със стандарт ISO 1456:2009.

 

Ключовете за ремонт на окачване се използват за обслужване на окачването на велосипеда. С тяхната гумирана каишка можете здраво да захванете всяка гладка повърхност като амортисьори или вилки. Изработени са от хром-ванадиева стомана, ковани, изцяло закалени. Ключът има двуслойна дръжка за по-голямо удобство.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите ключове и вложки за ремонт на окачване на марката UNIOR.

 

Защо да изберете ключ и вложка за ремонт на окачване от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ключове и вложки за ремонт на окачване, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.