Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 111 продукта и наличност над 4 088 668 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 111 продукта в наличност.
4 088 668 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ключове за пробка

С ключовете за пробки можете да развивате пробката за смяна на маслото на различни модели автомобили. 

 

Комплектите ключове за пробка се състоят от 5, 6 или повече части, като включват ключове 17 мм 6-грам - 14 мм 6-грам, 10 мм 6-грам - 12 мм 6-грам, 9 мм 6-грам - 5/16’’ 6-грам, 8 мм 4-грам - 13 мм 4-грам, 3/8‘‘ 4-грам - 11 мм 4-грам и други.

 

В магазини “Баш Майстора” ще намерите още ключове за пробка, които са съвместими с всички видове френски леки автомобили. Изработени са от хром-ванадиева стомана и са подходящи за пробките за източване на масло от скоростната кутия и диференциала.

 

Защо да изберете ключ за пробка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ключове за пробка, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.