Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 154 продукта и наличност над 4 132 432 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 154 продукта в наличност.
4 132 432 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ключове за водна помпа

Ключовете за водна помпа се използват за затягане и разхлабване на ролката на водната помпа. Особено подходящи са за труднодостъпни места. Служат за двигатели на VW, AUDI, OPEL и др. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите ключове за водна помпа на марката FORCE.

 

Ключът за водна помпа FORCE се използва за затягане и разхлабване на ролката на водната помпа. Особено подходящ е за труднодостъпни места и за двигатели на VW и AUDI.

 

Ключът за водна помпа FORCE 41 мм служи за демонтаж на водна помпа в двигатели на GM и OPEL. Подходящ е за двигатели 1.2, 1.3, 1.4, 1.6, 1.6D, 1.8 (след 87-ма).

 

Ключът за водна помпа FORCE 46 мм се използва за демонтаж на водна помпа в двигатели на GM и OPEL. Подходящ е за двигатели 1.6 (до 87г.), 1.7D, 1.8 (до 87г.), 2.0.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете голямо разнообразие от специализирани инструменти за автомобили.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.