Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 555 продукта и наличност над 3 744 928 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 555 продукта в наличност.
3 744 928 Артикула.
Подреди по
Резултати

Комплекти за мивка

Комплектът за мивка се състои от дюбели, комбинирани винтове, найлонови гайки с вградена опорна втулка и шестоъгълни гайки. Създаден е за фиксиране на мивки и писоари към инсталационни и кухи стени.

 

Дюбелите за монтаж на мивка са подходящи за бетон, естествен камък, плътна тухла, твърд гипсокартон, кухи блокове. Усилените опорни гайки и втулки са устойчиви на стареене и химикали и гарантират, че закрепването няма да повреди порцелана.

 

Защо да изберете комплект за мивка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме комплекти за монтаж на мивка, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.