Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 263 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 263 Артикула.
Подреди по
Резултати

Комплекти за възстановяване на резби

Комплектът инструменти за поправка на резби FERVI е едно съвременно решение на проблема с повредените резби. Те възстановяват наранените резби с минимални усилия. Комплектът съдържа свредла, метчици, ремонтни втулки, Т-образна дръжка  и ключ шестограм.

 

Комплектът инструменти за възстановяване на резба FERVI е едно съвременно решение на проблема с повредените резби. Инструментите възстановяват наранените резби с минимални усилия. Комплектът включва свредло, метчик, ремонтна втулка, Т-образна дръжка, ключ шестограм.

 

Комплектът инструменти за възстановяване на резба FERVI съдържа свредло, метчик, ремонтна втулка, Т-образна дръжка и ключ шестограм. Инструментите възстановяват наранени резби с минимални усилия.

 

Комплектът инструменти за поправка на резби FERVI E010/M05 M5x0.8 е едно съвременно решение на проблема с повредените резби. Служи за възстановяване на наранените резби с минимални усилия. Комплектът включва свредло, метчик, ремонтна втулка, Т-образна дръжка, ключ шестограм.

 

Комплектът инструменти за възстановяване на резби FORCE намира приложение при поправката на резби в отворите за свещи и алуминиевите глави на автомобилните двигатели. Комплектът се състои от 5 части – метчик и четири различни накрайника.

 

Комплектът инструменти за поправка на резби VOLKEL VC80 е едно съвременно решение на проблема с повредените резби. Инструментите възстановяват наранени резби с минимални усилия. Комплектът съдържа различни свредла, метчици, ремонтни втулки, Т-образна дръжка, върток и права отвертка.

 

В продуктовата листа на магазини „Баш Майстора“ са намерили своето място редица ръчни инструменти – чукове, шпилковадачи, шлайери, рендета и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.