Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 479 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 479 Артикула.
Подреди по
Резултати

Комплекти за възстановяване на резби

Комплектите за възстановяване на резби са едно съвременно решение на проблема с повредените резби. Те поправят наранените резби с минимални усилия. Комплектите включват свредла, метчици, ремонтни втулки, Т-образна дръжка, ключ шестограм, върток, права отвертка и други.

 

Някои от комплектите за поправка на резби, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, намират приложение при поправката на резби в отворите за свещи и алуминиеви глави на автомобилните двигатели.

 

Защо да изберете комплект за възстановяване на резби от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме комплекти за възстановяване на резби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.