Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 956 618 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 956 618 Артикула.
Подреди по
Резултати

Косачки робот

Поддържането на добре подравнен и окосен двор може да бъде отнемащо време задължение, особено през летните месеци. В такива случаи на помощ идват косачките роботи.

 

Те са чудесна опция за собствениците на къщи, които искат райграсът в двора им да е в идеално състояние.

 

Основни причини да изберете косачка робот

 

  • пълна автономия

 

Роботът не изисква никакво усилие от Ваша страна освен профилактика на консумативите (най-вече ножовете). Нещо повече, някои модели косачки роботи имат специална функция да се връщат до своята зареждаща станция, когато нивата на батерията им спаднат под определен процент.

 

  • възможност за заобикаляне на препятствия

 

При допир с чужди тела в двора или градината, сензорите на косачката робот изпращат сигнал за смяна на посоката. Повечето модели работят добре и на терени с наклон.

 

  • различни разновидности спрямо площта

 

Една от най-важните характеристики при избора е работната площ, която роботът трябва да покрива. Най-често клиентите избират робот косачка по цена и според тревната площ в тяхното дворно място.

 

Без значение дали сте решили да закупите интелигентна косачка робот с гаранция или бензинова такава, в магазин “Баш Майстора” ще откриете разнообразие от опции. Ние ще Ви консултираме относно оптималния избор за Вашата тревна площ.

 

Защо да изберете косачка робот от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме косачки роботи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.