Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 448 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 448 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически косачки

Искате да поддържате природата чиста, но без да правите компромис в мощността? Електрическите косачки са идеален избор за всеки любител, защото тази техника е в пъти по-лека и тиха от другите видове косачки. Кошовете им идват с услужливи индикатори, които Ви уведомяват при първа нужда от почистване.

 

Предимства на електрическата косачка

 

Предимството на косачките с електрически двигател е лекотата на работа и това, че те изключително равномерно косят тревния килим, правейки повърхността равна и красива. С тях се работи много бързо и качествено без изискване за специализирана квалификация.

 

Косачките на електрическо захранване се употребяват в случаите, когато е необходимо окосяване на определена тревна площ, като разбира се съществува възможност за регулиране на височината. Винаги може да настроите косачката за късо подравняване. Така на тревата ще й е необходимо повече време за израстване.

 

Косачките, особено електрическите, не са подходящи за употреба при много висока и дебела трева, защото това натоварва електрическия мотор и има голяма вероятност уредът да изгори.

 

За поддръжка на малки тревни площи можете безпроблемно да използвате електрическа косачка, която работи тихо и без отделяне на вредни емисии. При косене на големи неравни площи е за предпочитане да се използват бензиновите модели косачки.


Първото и най-важно нещо, което трябва да знаете, преди да си купите електрическа косачка, е площта, върху която ще я използвате, както и вида и дължината на тревата, която ще косите.

 

Защо да изберете електрическа косачка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически косачки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.