Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 248 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 248 Артикула.
Подреди по
Резултати

Крикове хидравлични тип жираф

Хидравличните крикове от тип "жираф" предоставят стабилно повдигане на товари с тегло до 1 тон както на открито, така и в закрити пространства. Тези крикове осигуряват минимална височина на повдигане от 480 мм и впечатляваща максимална височина от 2550 мм. С удобство за транспортиране и бързо разгъване, устройството е практично и лесно за работа.

 

За оптимална функционалност е важно да се използват върху опорни повърхности, които са равни, гладки и разполагат с адекватна твърдост и якост. Подвижните колела са оборудвани със спирачка, което осигурява безопасно спиране в случай на внезапни и нежелани движения.

 
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.