Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 562 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 562 Артикула.
Подреди по
Резултати

Крикове специализирани

В категорията ще намерите крикове със специализирано предназначение, като високоповдигащ крик и крик за скоростна кутия. 

 

Високоповдигащият крик е изработен от висококачествени износоустойчиви материали и е удобен за извършване на редица вертикални подемни дейности. С него лесно можете да повдигнете ATV, джип или Offroad автомобил. Капацитета на повдигане и максималната височина на повдигане варират в зависимост от модела. Повдигането и спускането с този вид крика се извършва чрез вертикални движения на направляващ прът

 

Крик за скоростна кутия или още наричан хидравличен крик тип бутилка се използва широко в автосервизите. Изработен е от висококачествена стомана и е изключително удобен е за изпълнение на вертикални подемни операции. Повдигането и спускането се извършва чрез направляващо стъпало.
Едно от основните предимства на хидравличния крик за скоростна кутия е че е компактен и лесно преносим за габаритите си.


Поръчайте високоповдигащ крик или крик за скоростна кутия от магазини Баш Майстора, с гаранция за качество на добра цена! 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.