Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Куфари за инструменти

Куфарите за инструменти имат постоянен ред, максимална прегледност и приспособяеми модули. Комплектът съдържа различни принадлежности и може да го получите в практичен систейнер.

 

С куфарите за инструменти спестявате време, път и разходи. Съдържат принадлежности, които дават гъвкавост при затягане и фиксиране на обработваемите детайли с различни форми. Комплектите съдържат лостови стеги, ограничители с нисък профил, куки за плот, вложки и други.

 

Куфарите с принадлежности съдържат защити срещу зачепване, меки, твърди и стоманени подложки, приставки за рязане под ъгъл, основа-адаптер приставка, пергел и други.

 

В магазини „Баш Майстора“ можете да намерите куфари за инструменти на марката FESTOOL.

 

Защо да изберете куфар за инструменти от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме куфари за инструменти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.