Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 874 432 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 874 432 Артикула.
Подреди по
Резултати

Куки затворени самонарезни

Затворената самонарезна кука е изработена от галванично поцинкована стомана. Има винтова резба за закрепване към дърво, без ограничител. Влиза в употреба при монтаж на фасадни скелета, скелета за катерене, разтегателни въжета и други.

 

Защо да изберете затворена самонарезна кука от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме затворени самонарезни куки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.