Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 248 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 248 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кутии за чакаща арматура

Кутиите за чакаща арматура са идеалното решение за съединяване на сглобяеми бетонови елементи. Те се състоят от първично затворена защитна кутия с 1 или 2 пластмасови стремена (скоби), която просто се приковава към кофража и се поставя в елемента при изливане на бетона.

 

След свалянето на кофража повърхността на кутията ще се покаже и кутията може да бъде лекичко отворена. Свързващите пръти се освобождават и могат лесно да се повдигнат. Защитната кутия остава в бетона и осигурява отлична свръзка със заобикалящия бетон.

 

Свръзките са подходящи и за сглобяеми, и за монолитни конструкции, и могат да се използват при различна дебелина. Те са лесни за употреба и приспособяване. Има разнообразни стандартни форми за редица приложения.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите кутии за чакаща арматура на марката NEVOGA.

 

Защо да изберете кутия за чакаща арматура от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кутии за чакаща арматура, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.