Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 963 365 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 963 365 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кварцов пясък

Кварцовият пясък е вид пясък, който съдържа голямо количество силициев диоксид в своя състав. Кварцът е минерал, който се среща в природата в различни форми и цветове, но когато говорим за кварцов пясък, обикновено имаме предвид ситен кристален или зърнест материал, който съдържа значително количество кварц.

Приложение на кварцовия пясък

Кварцовият пясък се използва в различни индустрии, включително строителство, производство на бетон, електроника и дори в козметичната промишленост.

 

Този вид пясък е желателен за някои приложения, защото е твърд и не съдържа замърсители, които биха могли да влошат качеството на крайния продукт. 

 

Кварцовият пясък се добива от природни източници като плажове, речни долини или кариери. Той се обработва и пречиства, преди да бъде използван в различни индустриални процеси.

 

Защо да изберете кварцов пясък от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кварцов пясък, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.