Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 319 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 319 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лати

Латата е помощен измервателен прибор за извършване на геодезически измервания. Приложението ѝ в геодезията е при съвместно ползване с оптични измервателни уреди за извършване на топографска дейност по създаване на топографска снимка на местността. В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще намерите лати с различни характеристики (големина на диапазон на измерване, допустима максимална височина на измерване). Предлаганите модели са придружени с гаранция до 24 месеца.

 

Телескопичната лата BOSCH BT 350 3.5 м служи за всички измервания от нивото на пода. Разтяга се до 3.5 метра. Използва се и при екстремни условия.

 

Телескопичната лата BOSCH GR 240 2.4 м се разтяга до 2.4 метра. Използва се при екстремни условия и е подходяща за всички измервания от нивото на пода. Препоръчва се за работа с моделите GLL 2, GLL 3-80 P, GLL 2-80 P, GLL 2-50, GRL 400 H, GRL 300 HV, GRL 300 HVG, BL 200 GC, GOL 20 G/D, GOL 26 G/D Professional.

 

Телескопичната лата BOSCH GR 500 5 м се използва и при екстремни условия. Служи за моделите GRL 400 H, GRL 300 HV, GRL 300 HVG, GRL 500 H/HV, GOL 20 G/D, GOL 26 G/D Professional. Изработена е от здрав висококачествен алуминиев профил.

 

Телескопичната лата LASERLINER (4 м, 5 м) е предназначена за оптични нивелири и ротационни лазери. Може да се използва дори при крайно неблагоприятни условия. Изработена е от здрав алуминиев профил.

 

Телескопичната лата LEICA CLR102 разполага с 4 секции. Лицевата страна е с E-градуиране, а задната страна с mm-градуиране. Подходяща е за оптичните нивелири от серията LEICA NA 300 и 500.

 

Телескопичната лата NEDO 5 м е изработена от анодирани тръби от алуминий, за да издържа на екстремни изисквания на строителната площадка. Бутоните осигуряват заключването на телескопичните секции в сигурна позиция.

 

Телескопичната лата NEDO 7 м е изработена от здрав алуминиев профил. Предназначена е за оптични нивелири и ротационни лазери.

 

Още измервателни инструменти може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.