Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 649 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 649 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лати

Телескопичната лата е спомагателно средство за изпълнение на геодезическо измерване. Намира приложение в геодезията при използване с оптични измерващи уреди за вършене на топографски дейности при образуване на топографско изображение на областта.

 

В стандартната си версия се ползва за нивелиране с нивелир за определяне на разлики в нивата на земната площ.

 

Латите са със стабилни конструкции на рейки, изработени от дърво, алуминий или инвар. Върху предните им страни има скала в сантиметри или други мерни единици.

 

Използване на телескопичните лати

 

При използване на лати важното условие е да се поставят вертикално върху точката, която ще се мери. Всяко отклонение от вертикалата ще доведе го неверни данни и ще се отрази на геодезическото мерене.

 

Латите са оборудвани със стабилни дръжки за хващане от обслужващото лице по време на работна дейност при позициониране върху точката, която се измерва. Притежават кръгла либела за проверка при поставянето във вертикално състояние. За по-точно мерене, латите се закрепват с метален статив – спомагателна тринога, която не се държи от оператора и осигурява вертикално положение.

 

Защо да изберете лата от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме телескопични лати за нивелири и геодезически лати, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с гаранция и с бърза доставка.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще намерите лати с различни характеристики (големина на диапазон на измерване, допустима максимална височина на измерване). Предлаганите модели са придружени с гаранция до 24 месеца.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.