Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 246 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 246 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лентоотрезни машини

Лентоотрезните машини могат да режат метални изделия (стоманени и медни профили и тръби). Има лентообразни машини за метал с различен дизайн, размер и мощност. Повечето лентови триони се предлагат с две или три степени на регулиране, както и безстепенно. Тази функция е особено важна, ако искате да изрежете различни материали, тъй като всеки материал има своите индивидуални изисквания. Трябва да се обърне внимание на скоростта на рязане и дали може да се регулира машината, както и работния обхват и типа метал, който искате да режете.

 

Как работи Лентоотрезната машина за метал?

 

Банцига за метал работиточно като своите дървообработващи роднини. Предлагат се с метална лента, която е задвижена от мотор. Това гарантира резултатно и енергично рязане, тъй като режещият лист се движи непрекъснато в права линия. Процесът на рязане е не само много внимателен, но и много достъпен за изпълнение. Можете да извършвате прави, къдрави или кръгли разрези. Можете също да изрежете голямо многообразие от метални изделия.

 

Лентоотрезните машини имат възможност да обработват:

  • желязо
  • мед
  • стомана
  • алуминий.

 

Тези машини могат да се ползват във всеки цех за металообработка и всяко работно ателие.

 

Защо да изберете настолна лентоотрезна машина от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме лентоотрезни машини, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

 

Изберете най-добрия за Вас модел или разгледайте промоциите с отстъпка от цената в онлайн магазин „Баш Майстора“. Вземете и безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.