Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.

Магазини “Баш Майстора” са част от THE BIG RED TRUCK TOUR на MILWAUKEE!

Магазини “Баш Майстора” са част от THE BIG RED TRUCK TOUR на MILWAUKEE!

Червеният камион на MILWAUKEE® вече пристигна на територията на склада на магазини "Баш Майстора" в гр. Варна, ул.”Перла” 20 (в двора на завод „Метал“, Западна промишлена зона) и ще бъде там до 16:00 часа.
Ще имате възможност да тествате широка гама техника, да получите професионални съвети, да се запознаете с текущи промоции и, разбира се, да получите някои от подаръците на MILWAUKEE по време на това събитие.
 
Не пропускайте тази възможност да се потопите в света на професионалната техника, да я изпробвате на място, да получите ценни съвети от експертите на #MILWAUKEE и да се запознаете с последните иновации в областта.
???? Кога? - днес, ще бъдем на място до 16 часа.
 
???? Къде? - ще намерите обособеното място пред склада на магазини "Баш Майстора" във Варна на адрес: ул.”Перла” №20 (в двора на завод „Метал“, Западна промишлена зона).
Елате да разширите своите знания и умения в областта на техниката и инструментите с помощта на MILWAUKEE.
Възползвайте се само сега от промоционалните цени на продукти MILWAUKEE в онлайн магазина на "Баш Майстора" !

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.