Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 775 648 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 775 648 Артикула.

MAKITA прахосмукачки с прахов клас H

MAKITA VC3211HX1 с HEPA филтър
MAKITA прахосмукачки с прахов клас H

Новата прахосмукачка MAKITA VC3211HX1 е одобрена за ползване от правила на ЕС за безопасност с поставена оценка H за прахов клас. Поставянето на прахов клас е законово изискване за всички прахосмукачки и прахоулавителни системи, като клас L е най-ниския стандарт за филтриране; клас M филтрация е минималния допустим стандарт за работа на в  търговската среда, а клас H е най-високият стандарт за филтриране с цел безопасност на оператора. Това обаче не е подходящо за процеси, включващи азбест частици.

Захранвана от мотор с мощност 1050 W, новата прахосмукачка VC3211HX1 осигурява максимална мощност на засмукване от 22.0 kPa и максимален въздушен дебит от 3.5 m³/min. Прахосмукачката е снабдена с бутон контролиращ силата на засмукването и сензор за състоянието на въздушния поток, който издава предупредителни звукови сигнали, ако потокът е намален от запушен филтър или почти пълен резервоар. Резервоарът е направен от неръждаема стомана и е с обем 27 литра.

Този H клас прахосмукачки имат автоматична самопочистваща се филтърна система, при която въздушния поток преминава през два филтъра с тройна структура. По този начин се поддържа най-чистата възможна филтърна система за максимална ефективност за събиране на прах. Това е от съществено значение за поддържане на ефективността на системата HEPA за одобрение на стандартите на ЕС.
Тази здрава и изключително маневрена прахосмукачка тежи 16.9 кг., има голяма обкръжаваща броня, големи задни колела и по-малко предно въртящо за по-голяма подвижност. Модела се предлага с 2.5м гъвкав маркуч, удължителни тръби и филтърни торби.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.